https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Hove

Mooi Jubileum nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Hove

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een jubileum te vieren vlakbij Hove? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Deze rustige locatie gelegen bij Hove is helemaal uitgerust om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor jubilea . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een jubileum in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Hove, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Hove voor stijlvolle jubilea

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent jubileum nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hove badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hove en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove absoluut niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Hove en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme jubilea . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum in de buurt van Hove? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.