https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Herenthout

Prachtig Jubileum nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een jubileum te laten plaatsvinden vlakbij Herenthout? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Herenthout is helemaal uitgerust om van een jubileum een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van jubilea . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort samengevat, voor een op en top perfect jubileum bij Herenthout, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Herenthout voor klassevolle jubilea

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Herenthout noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout niets tekortkomen op jubileum. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Herenthout? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.