https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Herentals

Mooi Jubileum bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Herentals

Op zoek naar een fraaie plaats om een jubileum te organiseren vlakbij Herentals? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze prachtplek bij Herentals is helemaal uitgerust om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor jubilea . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een jubileum in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kort samengevat, voor een gedroomd jubileum bij Herentals, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Herentals voor klassevolle jubilea

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Herentals noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals echt niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Herentals en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum bij Herentals? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.