https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Hemiksem

Prachtig Jubileum bij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Hemiksem

Aan het speuren naar een knappe stek om een jubileum te vieren bij Hemiksem? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze prachtplek nabij Hemiksem beschikt over alle troeven om van een jubileum een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van jubilea . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Dus, voor een onvergetelijk jubileum bij Hemiksem, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Hemiksem voor stijlvolle jubilea

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Hemiksem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een jubileum helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Hemiksem als het aankomt op het organiseren van succesrijke jubilea . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum in de buurt van Hemiksem? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.