https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Grimbergen

Prachtig Jubileum bij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Grimbergen

Op zoek naar een mooie stek om een jubileum te laten plaatsvinden vlakbij Grimbergen? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Grimbergen heeft alles in huis om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van jubilea . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Dus, voor een perfect jubileum bij Grimbergen, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Grimbergen voor stijlvolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Grimbergen noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen echt niets tekortkomen op jubileum. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Grimbergen en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique jubilea

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.