https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Duffel

Mooi Jubileum nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Duffel

Op zoek naar een geschikte zaal om een jubileum te doen plaatsvinden vlakbij Duffel? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze rustige locatie in de buurt van Duffel is helemaal uitgerust om van een jubileum een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van jubilea . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kort samengevat, voor een gedroomd jubileum bij Duffel, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Duffel voor klassevolle jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft jubileum nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Duffel ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Duffel als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw jubileum een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum in de buurt van Duffel? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Kijk op onze site.