https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Deurne

Mooi Jubileum nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een jubileum bij Deurne

Op zoek naar een leuke zaal om een jubileum te vieren in de buurt van Deurne? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Deurne heeft alles om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van jubilea . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai jubileum in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Deurne. Dus, voor een perfect jubileum bij Deurne, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Deurne voor klassevolle jubilea

Onze uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een jubileum op wat velen de mooiste parel in de buurt van Deurne noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Deurne absoluut niets tekortkomen op jubileum. Door de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Deurne als het gaat over het organiseren van onvergetelijke jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Deurne staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een jubileum bij Deurne? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.