https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Brussel

Prachtig Jubileum nabij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Brussel

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een jubileum te doen plaatsvinden in de buurt van Brussel? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze prachtplek bij Brussel heeft alles in huis om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van jubilea . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een jubileum in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Kort gezegd, voor een op en top perfect jubileum bij Brussel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Brussel voor stijlvolle jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Brussel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw jubileum -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Brussel niets tekortkomen op jubileum. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Brussel als het gaat over de organisatie van sublieme jubilea . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.