https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Bossenstein

Mooi Jubileum nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Bossenstein

Bent u op zoek naar een ideale plek om een jubileum te laten plaatsvinden nabij Bossenstein? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Bossenstein beschikt over alle troeven om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van jubilea . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique jubileum in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Dus, voor een fantastisch jubileum bij Bossenstein, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Bossenstein voor stijlvolle jubilea

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent jubileum nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een jubileum op wat velen de allermooiste plek nabij Bossenstein en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een jubileum helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme jubilea . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum bij Bossenstein? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Kijk op onze site.