https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Boom

Prachtig Jubileum bij Boom

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Boom

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een jubileum te vieren in de buurt van Boom? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Boom beschikt over alle troeven om van een jubileum een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor jubilea . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een jubileum in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Kortom, voor een fantastisch jubileum bij Boom, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Boom voor chique jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Boom badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de mooiste plek nabij Boom en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boom ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw jubileum -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom niets tekortkomen op jubileum. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Boom als het gaat over de organisatie van succesrijke jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique jubilea

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Boom? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.