https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Boechout

Mooi Jubileum bij Boechout

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een jubileum bij Boechout

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een jubileum te laten plaatsvinden vlakbij Boechout? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Boechout beschikt over alle troeven om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor jubilea . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kort gezegd, voor een op en top perfect jubileum bij Boechout, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Boechout voor klassevolle jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boechout baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout echt niets tekortkomen op jubileum. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Boechout als het gaat over het organiseren van onvergetelijke jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw jubileum een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique jubilea

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Boechout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum in de buurt van Boechout? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.