https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Beerzel

Mooi Jubileum bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Beerzel

Aan het speuren naar een fraaie stek om een jubileum te doen plaatsvinden bij Beerzel? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Beerzel beschikt over alle troeven om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van jubilea . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort gezegd, voor een gedroomd jubileum bij Beerzel, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Beerzel voor klassevolle jubilea

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent jubileum nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Beerzel en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Beerzel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel echt niets tekortkomen op jubileum. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Beerzel als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw jubileum een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Beerzel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum in de buurt van Beerzel? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.