https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Antwerpen

Mooi Jubileum bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een jubileum bij Antwerpen

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een jubileum te vieren vlakbij Antwerpen? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Antwerpen is helemaal uitgerust om van een jubileum een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van jubilea . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Antwerpen. Dus, voor een perfect jubileum bij Antwerpen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Antwerpen voor stijlvolle jubilea

De immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft jubileum nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een jubileum op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw jubileum -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen echt niets tekortkomen op jubileum. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Antwerpen als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde jubilea

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een jubileum bij Antwerpen? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.