https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Aartselaar

Prachtig Jubileum bij Aartselaar

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een jubileum bij Aartselaar

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een jubileum te houden vlakbij Aartselaar? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze prachtplek nabij Aartselaar is helemaal uitgerust om van een jubileum een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor jubilea . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort samengevat, voor een gedroomd jubileum bij Aartselaar, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Aartselaar voor stijlvolle jubilea

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent jubileum nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de mooiste parel nabij Aartselaar en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een jubileum perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar echt niets tekortkomen op jubileum. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een jubileum helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke jubilea . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw jubileum een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle jubilea

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een jubileum bij Aartselaar? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.