https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Zandhoven

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Zandhoven

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Zandhoven

Op zoek naar een knappe stek om een huwelijksverjaardag te laten plaatsvinden vlakbij Zandhoven? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Zandhoven heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Zandhoven. Dus, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Zandhoven, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Zandhoven voor chique huwelijksverjaardagen

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Zandhoven noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Zandhoven als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!