https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Willebroek

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Willebroek

Aan het speuren naar een leuke stek om een huwelijksverjaardag te organiseren nabij Willebroek? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Willebroek is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Willebroek. Kortom, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Willebroek, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Willebroek voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Willebroek badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Willebroek en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!