https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Wijnegem

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een ideale plek om een huwelijksverjaardag te laten plaatsvinden bij Wijnegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Wijnegem heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wijnegem. Dus, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Wijnegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Wijnegem voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Wijnegem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Wijnegem als het gaat over de organisatie van sublieme huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.