https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Wiekevorst

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een ideale plek om een huwelijksverjaardag te vieren bij Wiekevorst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Wiekevorst beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Dus, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Wiekevorst, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Wiekevorst voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksverjaardag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Wiekevorst als het gaat over het organiseren van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.