https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Vilvoorde

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Vilvoorde

Op zoek naar een knappe stek om een huwelijksverjaardag te houden bij Vilvoorde? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kort gezegd, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Vilvoorde, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Vilvoorde voor chique huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vilvoorde ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Vilvoorde als het gaat over het inrichten van sublieme huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.