https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Ter Elst

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Ter Elst

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een huwelijksverjaardag te vieren in de buurt van Ter Elst? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit verborgen pareltje nabij Ter Elst heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ter Elst. Kort samengevat, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Ter Elst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Ter Elst voor chique huwelijksverjaardagen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ter Elst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Ter Elst als het gaat over het organiseren van sublieme huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.