https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Sint-Katelijne-Waver

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een huwelijksverjaardag te doen plaatsvinden nabij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Dit mooie, rustige oord bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Dus, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Sint-Katelijne-Waver, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor chique huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!