https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Schelle

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Schelle

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een huwelijksverjaardag te doen plaatsvinden vlakbij Schelle? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Schelle heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schelle. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Schelle, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Schelle voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel nabij Schelle noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schelle en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!