https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Ranst

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Ranst

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een huwelijksverjaardag te vieren in de buurt van Ranst? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Dit verborgen pareltje nabij Ranst heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ranst. Dus, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Ranst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Ranst voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Ranst noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ranst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!