https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Putte

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Putte

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een huwelijksverjaardag te houden vlakbij Putte? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Putte is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Putte. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Putte, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Putte voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Putte noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Putte absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Putte als het gaat over het inrichten van sublieme huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!