https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Nijlen

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een huwelijksverjaardag te organiseren bij Nijlen? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Nijlen heeft alles om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Nijlen. Kortom, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Nijlen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Nijlen voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste plek nabij Nijlen en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.