https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Niel

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Niel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Niel

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan vlakbij Niel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze rustige locatie in de buurt van Niel is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Niel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Niel voor chique huwelijksverjaardagen

De immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Niel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Niel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Niel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Niel als het aankomt op de organisatie van sublieme huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.