https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Mortsel

Mooi Huwelijksverjaardag bij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Mortsel

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een huwelijksverjaardag te houden nabij Mortsel? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Mortsel heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Mortsel. Dus, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Mortsel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Mortsel en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!