https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Millegem

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Millegem

Op zoek naar een leuke plek om een huwelijksverjaardag te organiseren vlakbij Millegem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze fraaie oase van rust nabij Millegem heeft alles om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Millegem. Kortom, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Millegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Millegem voor klassevolle huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Millegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!