https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Melkouwen

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Melkouwen

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een huwelijksverjaardag te organiseren vlakbij Melkouwen? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Melkouwen heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Melkouwen. Kortom, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Melkouwen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Melkouwen voor chique huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Melkouwen als het aankomt op het organiseren van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.