https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Machelen

Mooi Huwelijksverjaardag bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Machelen

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan vlakbij Machelen? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Machelen beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Machelen. Dus, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Machelen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Machelen voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Machelen noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!