https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Lint

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Lint

Op zoek naar een geschikte zaal om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan nabij Lint? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Lint is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lint. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Lint, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Lint voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lint badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel nabij Lint noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Lint en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.