https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Lier

Mooi Huwelijksverjaardag bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Lier

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een huwelijksverjaardag te houden bij Lier? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze prachtplek bij Lier beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Kort samengevat, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Lier, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Lier voor klassevolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek nabij Lier noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Lier als het aankomt op het inrichten van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!