https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Kruibeke

Mooi Huwelijksverjaardag bij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Kruibeke

Op zoek naar een geschikte plek om een huwelijksverjaardag te vieren bij Kruibeke? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze rustige locatie vlakbij Kruibeke heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kruibeke. Kortom, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Kruibeke, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Kruibeke voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Kruibeke noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kruibeke en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme huwelijksverjaardagen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!