https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Koningshooikt

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Koningshooikt

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een huwelijksverjaardag te organiseren bij Koningshooikt? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Koningshooikt heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Koningshooikt, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Koningshooikt voor chique huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste plek nabij Koningshooikt noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.