https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Hovorst

Mooi Huwelijksverjaardag bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Hovorst

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een huwelijksverjaardag te doen plaatsvinden nabij Hovorst? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Hovorst heeft alles om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hovorst. Kortom, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Hovorst, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Hovorst voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hovorst baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hovorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Hovorst als het aankomt op het organiseren van sublieme huwelijksverjaardagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!