https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Herenthout

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een huwelijksverjaardag te houden bij Herenthout? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Deze prachtplek gelegen bij Herenthout heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag bij Herenthout, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Herenthout voor chique huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Herenthout en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herenthout echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Herenthout als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.