https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Herentals

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Herentals

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een huwelijksverjaardag te doen plaatsvinden bij Herentals? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze fraaie oase van rust bij Herentals heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai huwelijksverjaardag in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Herentals. Dus, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Herentals, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Herentals voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste parel in de buurt van Herentals noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herentals ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.