https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Hemiksem

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Hemiksem

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een huwelijksverjaardag te vieren nabij Hemiksem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze rustige locatie bij Hemiksem beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hemiksem. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Hemiksem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Hemiksem voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Hemiksem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.