https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Grimbergen

Prachtig Huwelijksverjaardag bij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Grimbergen

Bent u op zoek naar een mooie stek om een huwelijksverjaardag te organiseren in de buurt van Grimbergen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze prachtplek in de buurt van Grimbergen beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kort samengevat, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Grimbergen, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Grimbergen voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Grimbergen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Grimbergen als het gaat over het inrichten van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!