https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Edegem

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Edegem

Bent u op zoek naar een mooie stek om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan bij Edegem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Dit mooie, rustige oord bij Edegem heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Edegem. Dus, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Edegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Edegem voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Edegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Edegem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Edegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!