https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Duffel

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Duffel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Duffel

Aan het speuren naar een knappe plaats om een huwelijksverjaardag te organiseren in de buurt van Duffel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Duffel heeft alles om van een huwelijksverjaardag een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique huwelijksverjaardag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Duffel. Kortom, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Duffel, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Duffel voor chique huwelijksverjaardagen

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Duffel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Duffel ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Duffel en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.