https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Deurne

Mooi Huwelijksverjaardag nabij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Deurne

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een huwelijksverjaardag te laten plaatsvinden nabij Deurne? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Deurne heeft alles om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Deurne. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Deurne, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Deurne voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Deurne badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Deurne noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Deurne en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.