https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Bossenstein

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Bossenstein

Op zoek naar een leuke plaats om een huwelijksverjaardag te organiseren bij Bossenstein? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Bossenstein beschikt over alle troeven om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksverjaardag in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Bossenstein. Kortom, voor een gedroomd huwelijksverjaardag bij Bossenstein, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Bossenstein voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Bossenstein noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Bossenstein ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksverjaardag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!