https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Boom

Mooi Huwelijksverjaardag bij Boom

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Boom

Bent u op zoek naar een ideale plek om een huwelijksverjaardag te organiseren bij Boom? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Boom heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Boom. Kortom, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Boom, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Boom voor klassevolle huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boom ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Boom als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!