https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Berlaar

Mooi Huwelijksverjaardag bij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Berlaar

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een huwelijksverjaardag te houden nabij Berlaar? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze rustige locatie bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Berlaar. Dus, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Berlaar, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Berlaar voor chique huwelijksverjaardagen

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Berlaar noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Berlaar en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.