https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Beerzel

Mooi Huwelijksverjaardag bij Beerzel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Beerzel

Op zoek naar een ideale plek om een huwelijksverjaardag te vieren vlakbij Beerzel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Beerzel heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort samengevat, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Beerzel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Beerzel voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksverjaardag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Beerzel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Beerzel ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Beerzel als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.