https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Aartselaar

Mooi Huwelijksverjaardag bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Aartselaar

Op zoek naar een mooie plaats om een huwelijksverjaardag te houden bij Aartselaar? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Aartselaar heeft alles in huis om van een huwelijksverjaardag een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Dus, voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Aartselaar, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Aartselaar voor klassevolle huwelijksverjaardagen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent huwelijksverjaardag nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Aartselaar noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksverjaardag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle huwelijksverjaardagen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique huwelijksverjaardagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.