https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Zaventem

Prachtig Huwelijksfeest bij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Zaventem

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een huwelijksfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Zaventem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Zaventem is helemaal uitgerust om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Kort samengevat, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Zaventem, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Zaventem voor stijlvolle huwelijksfeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een huwelijksfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem niets tekortkomen op huwelijksfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een huwelijksfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme huwelijksfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!