https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Zandhoven

Prachtig Huwelijksfeest bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksfeest bij Zandhoven

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een huwelijksfeest te laten doorgaan vlakbij Zandhoven? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze fraaie oase van rust nabij Zandhoven heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een huwelijksfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Zandhoven. Kort gezegd, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Zandhoven, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Zandhoven voor chique huwelijksfeesten

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft huwelijksfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een huwelijksfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke huwelijksfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een huwelijksfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Zandhoven? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.