https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Willebroek

Mooi Huwelijksfeest nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Willebroek

Bent u op zoek naar een geschikte stek om een huwelijksfeest te vieren vlakbij Willebroek? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze rustige locatie nabij Willebroek beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor huwelijksfeesten . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique huwelijksfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Willebroek. Kort samengevat, voor een gedroomd huwelijksfeest bij Willebroek, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Willebroek voor chique huwelijksfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent huwelijksfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Willebroek badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Willebroek noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw huwelijksfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek niets tekortkomen op huwelijksfeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een huwelijksfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Willebroek als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw huwelijksfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Willebroek staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Willebroek? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.